Algemene voorwaarden cursus 'Systemisch binnen het familiesysteem'
De aanmelding voor de cursus 'Systemisch binnen het familiesysteem' vindt plaats via het aanmeldingsformulier van de website van een mail. Na ontvangst via de mail een schriftelijke bevestiging. De aanmelding is definitief na betaling van het verschuldigde bedrag.

Bij annulering tot 4 weken voor aanvang cursus 'Systemisch waarnemen binnen het familiesysteem' wordt het cursusbedrag teruggestort met €25,- administratiekosten.
Bij annulering tussen 28 en 14 dagen voor aanvang cursus wordt het cursusbedrag teruggestort, verminderd met 50%. Bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang cursus is het volledige bedrag verschuldigd. Zonder annuleringsverplichting je het totale bedrag te voldoen. Vervanging door iemand anders is in principe mogelijk. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging en een routebeschrijving.

Bij onvoldoende deelnemers gaat de workshop niet door. Je wordt ontvangen op de hoogte en betaald wordt het riet overgemaakte bedrag teruggestort.

29.06.2020
MEDITATIE "terugkeren naar je essentie"
van 14 juli t/m 11 augustus 2020, iedere dinsdagavond
Lees verder...

GOUDEN kans!
De meditatie CD ‘(meer) ZIJN – in het hier en nu’ ontvang je nu met 50% korting. Dus geen €10,- maar nu €5,-.
Voor bestelling klik hier.

CD  (meer) Zijn - in het hier en nu
(klik op plaatje voor meer info)

07.04.2020
Vanaf nu kun je ook met BOIZCA skypen voor een intake en of individuele sessies.

23.03.2020
KROON-virus (2)

De mens wil niet naar binnen gaan. De buitenwereld laat dit zien. We hebben letterlijk moeite om aan de oproep van ‘blijf binnen’ gehoor te geven.
Letterlijk binnen blijven raakt ons impliciet het proces van naar binnen gaan aan. Naar binnen gaan in onszelf, onze geparkeerde stukken ontmoeten en onder ogen durven zien. Lees verder ...

19.03.2020
KROON-virus (Corona)

In deze hectische tijd van het KROON-virus is juist BOIZCA geopend. Lees verder...


 

webdesign: webburo