Beeldhouwweekend "INNERLIJK KIND"    15, 16 EN 17 JUNI 2018

Je innerlijk kind vormgeven in een beeld. Hoe bijzonder zou dat zijn … en hoe zou dat er voor jou uitzien?

Je observeert je steen, je raakt de steen aan, je handen volgen en voelen de lijnen van de steen. Gedachten en gevoelens komen daar bij vrij.
Door het beeldhouwen met je innerlijk kind kom je vanzelf in processen en patronen terecht. Hoe je als kind was en met name hoe je aanwezig moest zijn. 
Ondanks dat we nu volwassen zijn, nemen we (onbewust) die patronen mee. Patronen die ons nu niet meer dienen. Dit is meestal te herkennen aan een reactie die niet in verhouding staat tot de gebeurtenis.

Wat nog gezien mag worden, wordt gezien en krijgt een plek. Je geeft jezelf een plek in de steen. Door je handen het beeld te laten vormen in combinatie met het proceswerk, ontstaat er jouw innerlijk kind.

Met mooi weer gaan we in alle rust lekker buiten beeldhouwen. We laten de natuur ons ondersteunen in ons innerlijk proceswerk. Voor dit beeldhouwweekend heb je geen beeldhouwervaring en creativiteit nodig.

Het persoonlijk proces werk is onder begeleiding van Sylvia Hemminga van BOIZCA. De kunst van het beeldhouwen begeleidt Anna Akke Fopma van Staal & Steen.

Locatie:   erf BOIZCA  
                 Meerswal 11, 8759 LR Exmorra (Friesland)
Data:       15 juni 19.00–21.30 uur, 16 en 17 juni 9.30-17.00 uur
Kosten:   €375,- gehele weekend. Inclusief koffie/thee met wat lekkers, biologische lunch en gebruik van materialen (exclusief steen).

Ben je na het lezen enthousiast geworden, meld je dan nu aan.

Kijk ook bij:
Staal & Steen
Anna Akke Fopma
06 - 19051469
www.staalensteen.nl
info@staalensteen.nl

CD  (meer) Zijn - in het hier en nu

Lees meer...

De belangrijkste ontmoetingen worden door onze zielen geregeld, nog voor onze lichamen elkaar zien

webdesign: webburo