Welkom bij bio B&B boïzca
 een plek van 'ont-moeten'

          
Op deze zeer, rustige plek waar de woonboerderij en het bedrijf BOÏZCA is gelegen, kun je genieten van de weidse uitzichten, passerende reeën of een koe aanschouwen (zomers) om even helemaal te relaxen en niets te moeten. In ons dagelijks leven waar we vele rollen  vervullen, maskers ophouden en wat er allemaal van ons verwacht wordt, kun je hier gewoon ZIJN. Zijn in jezelf, met je-Zelf en de natuur. En uiteraard kan dat ook in gezelschap met die ander. 

De bio B&B boïzca heeft een 2-persoonsslaapkamer en een 1-persoonskamer waar eventueel nóg een 1-persoonsbed erbij geplaatst kan worden, of je eigen kinderbedje. Dus maximaal 4 volwassen personen kunnen er verblijven.
Op iedere kamer kun je biologische koffie/thee zetten (gratis). En het biologische ontbijt eet jij op die plek waar je op dat moment wilt wezen. 

 

 

 

 
 
 
Er is één badkamer met regendouche, wastafel en toilet aanwezig. Een tweede toilet is op de gang.

Tijdens de verbouwing is de DNA van de boerderij zoveel mogelijk behouden gebleven. En dat wat mogelijk was, is met ecologische materialen verbouwd. Hierbij kun je denken aan schapenwol als isolatie, formaldehydevrije OSB platen (vrij van kankerverwekkende stoffen), 100% plantaardige verf en materialen een andere functie geven en of hergebruiken.

Er wordt ook zoveel mogelijk geleefd vanuit een gesloten kringloop. Het regenwater wordt opgevangen voor onder andere toilet- en douchegebruik. Je doucht je dus met regenwater onder een regendouche. En aangezien de boerderij niet is aangesloten op het riool (onrendabel gebied) komt het afvalwater in de beerput. Vandaar het verzoek zoveel mogelijk de aanwezige bio zeep en shampoo te gebruiken.

De bio B&B boïzca en haar retraiteplek is een onderdeel van het bedrijf BOÏZCA. Je kunt je verblijf combineren met een (ochtend)meditatie, chakra-massage, persoonlijke systemische begeleiding, systemische relatietherapie, Zielswerk en of een opstelling. Stem je verblijf af wat er op dat moment voor jou/jullie nodig is.

De 1-persoonskamer kan ook verhuurd worden als retraiteplek. Een plek waar je langere tijd kan verblijven om op te laden, je te bezinnen voor de next step, inspiratie op te doen en of om een bepaald thema (intensiever) uit te werken. Het verblijf kan helemaal op maat naar jouw behoefte ingevuld worden. Zie voor meer informatie retraiteplek. 

Wil je iets ondernemen dan kun je fietsen naar het pittoreske dorpje Makkum (3 km), windsurfen bij Makkum strand, kanovaren, bio-ijs eten bij de buren en of de andere mooie dorpjes/steden van Friesland gaan verkennen.

Faciliteiten

 • 2-persoonsslaapkamer
 • 1-persoonskamer met eventueel een 2e bed erbij
 • Bio koffie/thee aanwezig (gratis)
 • Biologische ontbijt
 • Gebruik van aanwezige handdoeken en lakens
 • Gratis gebruik van bio zeep en shampoo
 • USB-aansluiting aanwezig
 • Koelkast aanwezig
 • Parkeren op erf
 • Fietsenberging 
 • Eigen ingang
 • 2-persoons kano te huur
 • Labyrint lopen op het erf
 • Boerderij én erf is een rookvrije zone
 • Dieren niet toegestaan

Tarieven
Voor de bio B&B boïzca overnachting betaald u €55,- p.p.p.n. 
Dit is inclusief alle faciliteiten.

Bij een boeking van 4 achtereengesloten nachten betaald u €195,- per persoon.
U kunt ook de totale ruimtes als gezin huren. 

Heeft u een kort verblijf nodig dan is dat ook mogelijk. Afhankelijk van uw wensen wordt dan de prijs afgesproken.

Reserveren
Voor reserveren en informatie kunt u mailen naar sylvia@boizca.nl. Bellen gaat sneller 06-24131305


 

 

 

 

 

 

29.06.2020
MEDITATIE "terugkeren naar je essentie"
van 14 juli t/m 11 augustus 2020, iedere dinsdagavond
Lees verder...

GOUDEN kans!
De meditatie CD ‘(meer) ZIJN – in het hier en nu’ ontvang je nu met 50% korting. Dus geen €10,- maar nu €5,-.
Voor bestelling klik hier.

CD  (meer) Zijn - in het hier en nu
(klik op plaatje voor meer info)

07.04.2020
Vanaf nu kun je ook met BOIZCA skypen voor een intake en of individuele sessies.

23.03.2020
KROON-virus (2)

De mens wil niet naar binnen gaan. De buitenwereld laat dit zien. We hebben letterlijk moeite om aan de oproep van ‘blijf binnen’ gehoor te geven.
Letterlijk binnen blijven raakt ons impliciet het proces van naar binnen gaan aan. Naar binnen gaan in onszelf, onze geparkeerde stukken ontmoeten en onder ogen durven zien. Lees verder ...

19.03.2020
KROON-virus (Corona)

In deze hectische tijd van het KROON-virus is juist BOIZCA geopend. Lees verder...


 

webdesign: webburo