Coachingsgesprekken dbieb Leeuwarden, Grou en Burgum

In samenwerking met dbieb Leeuwarden, Grou en Burgum worden er coachingsgesprekken gehouden. Dit is een samenwerkingsverband wat in 2008 is ontstaan vanuit een landelijk project. Het landelijke project is inmiddels gestopt maar wegens de succesvolle en leuke samenwerking met dbieb Friesland hebben wij dit voortgezet. 

De (gratis) coachingsgesprekken worden gevoerd door Sylvia Hemminga van BOIZCA en ze vinden plaats in één van de genoemde bibliotheken. 
Het coachingsgesprek heeft als doel het in kaart brengen van wat men nodig heeft om de (werk)situatie te veranderen. Dit kan op werk-, scholings- en loopbaangebied zijn, maar het kan ook over het functioneren dan wel persoonlijke ontwikkeling gaan. Het gesprek neemt ongeveer 40 minuten in beslag en vindt in vertrouwelijke sfeer plaats. 

Het coachingsgesprek is buiten de schoolvakanties om op afspraak. 

Opgeven is alleen mogelijk via de website van dbieb. Na opgave wordt er contact met je opgenomen over de exacte datum en tijd.

29.06.2020
MEDITATIE "terugkeren naar je essentie"
van 14 juli t/m 11 augustus 2020, iedere dinsdagavond
Lees verder...

GOUDEN kans!
De meditatie CD ‘(meer) ZIJN – in het hier en nu’ ontvang je nu met 50% korting. Dus geen €10,- maar nu €5,-.
Voor bestelling klik hier.

CD  (meer) Zijn - in het hier en nu
(klik op plaatje voor meer info)

07.04.2020
Vanaf nu kun je ook met BOIZCA skypen voor een intake en of individuele sessies.

23.03.2020
KROON-virus (2)

De mens wil niet naar binnen gaan. De buitenwereld laat dit zien. We hebben letterlijk moeite om aan de oproep van ‘blijf binnen’ gehoor te geven.
Letterlijk binnen blijven raakt ons impliciet het proces van naar binnen gaan aan. Naar binnen gaan in onszelf, onze geparkeerde stukken ontmoeten en onder ogen durven zien. Lees verder ...

19.03.2020
KROON-virus (Corona)

In deze hectische tijd van het KROON-virus is juist BOIZCA geopend. Lees verder...


 

webdesign: webburo