In contact komen met je innerlijk kind
                 5-daagse cursus

Investeren      Aanmelden    Locatie + tijd      Algemene voorwaarden     

Innerlijk kind; het kleine meisje/jongetje wat in jou zit. Hoe staat het daarmee? Kan hij vrij dansen en bewegen en werkelijk zijn hart volgen? Of zit je nog (onbewust) vast in patronen hoe vroeger vroeger aanwezig zijn geweest? En wil jij nu eindelijk deze destructieve patronen door breken en werkelijk kiezen voor jezelf? Maar je weet niet hoe.

Werkelijk kiezen voor beginnen leven in innerlijke en dat gaan doen waarvoor jij hebt gekozen. Ofwel je hart volgt. Volg je hart, volg dan deze 5-daagse cursus 'innerlijk kind' en maak je vrij.

In deze 5 daagse cursus 'innerlijk kind' gaan we werken;

  • Hoe je aanwezig moest zijn en hoe je aanwezig wilde zijn.
  • Wat zijn jouw behoeften.
  • Het kleine meisje/jongetje een plek geven, ook de kwetsuren.
  • Een nieuwe, gezonde plek voor jezelf creëren.
  • Welke besluiten heb jij genomen in de baarmoeder.
  • Welke Zielstaak heb jij te nemen in relatie tot het gezin van herkomst? Je hebt dit gezin niet voor niets speciaals.

Er wordt gewerkt op verschillende niveaus. Dit is fysiek, mentaal, gevoel en de Zielslaag. Je ervaringen zo'n grote meerwaarde wanneer je deze lagen met elkaar verbinden. 

De kwetsuren uit de vroegkinderlijke tijd zitten namelijk vast in je lichaam door ons celgeheugen, hieraan is ook de oefeningen oefeningen (fysiek). De mentale laag laat zich zien door de overtuigingen die door de vorming zijn doorgegeven maar die jou misschien nu niet meer dienen. Hieraan investeringen heb je waarschijnlijk je gevoel op slot danwel. Dit kan tot uiting komen dat jij 'alles' weg analyseert/redeneert, de ander 'monddood maakt' tijdens de communicatie en van je hebt juist moeite om je gevoel onder woorden te brengen (gevoel). En weet dat jij hebt gekregen van je opvoeders dat wat jij nodig hebt voor je ontwikkeling. Je opvoeders zijn trouw aan de afspraken met jouw Ziel (de Zielslaag).

Zo heb je als kindzijnde strategieën ontwikkeld uit gebaseerdheid. Deze strategieën zet je als volwassenen weer in en met name in die situaties die stroef verlopen. Eigenlijk handel je dan vanuit het kind en zit je onbewust in soortenenergie je een volwassen leeftijd hebt. En dan weten we dat die stroeve situaties niet oplossen; je blijft cirkeltjes draaien en de thema's blijvende. Hoe mooi zou het zijn om dit patroon te gaan doorbreken en je hart te openen om je mooiste leven te gaan leiden? Spreekt dit je aan, meld je dan aan !

Data zie agenda
Komen de datums voor jou niet uit, laat mij dan weten wanneer het jou uitkomt. 

Groepsgrootte is maximaal 4 deelnemers
Je kan ook je eigen groep vormen en aanmelden. 

Er is slaapmogelijkheid in de B&B en retraiteplek voor €50,- pppn in combinatie met deze cursus.

29.06.2020
MEDITATIE "terugkeren naar je essentie"
van 14 juli t/m 11 augustus 2020, iedere dinsdagavond
Lees verder...

GOUDEN kans!
De meditatie CD ‘(meer) ZIJN – in het hier en nu’ ontvang je nu met 50% korting. Dus geen €10,- maar nu €5,-.
Voor bestelling klik hier.

CD  (meer) Zijn - in het hier en nu
(klik op plaatje voor meer info)

07.04.2020
Vanaf nu kun je ook met BOIZCA skypen voor een intake en of individuele sessies.

23.03.2020
KROON-virus (2)

De mens wil niet naar binnen gaan. De buitenwereld laat dit zien. We hebben letterlijk moeite om aan de oproep van ‘blijf binnen’ gehoor te geven.
Letterlijk binnen blijven raakt ons impliciet het proces van naar binnen gaan aan. Naar binnen gaan in onszelf, onze geparkeerde stukken ontmoeten en onder ogen durven zien. Lees verder ...

19.03.2020
KROON-virus (Corona)

In deze hectische tijd van het KROON-virus is juist BOIZCA geopend. Lees verder...


 

webdesign: webburo