23.03.2020
KROON-virus (2)

De mens wil niet naar binnen gaan. De buitenwereld laat dit zien. We hebben letterlijk moeite om aan de oproep van ‘blijf binnen’ gehoor te geven.
Letterlijk binnen blijven raakt ons impliciet het proces van naar binnen gaan aan. Naar binnen gaan in onszelf, onze geparkeerde stukken ontmoeten en onder ogen durven zien. Wat zijn we daar bang voor. De paniek slaat toe. De adem wordt ons afgenomen. We krijgen het Spaans benauwd. Dat is ook precies wat het KROON-virus met ons doet, letterlijk en figuurlijk. Het liefst willen we hard hollend weer naar buiten toe, de afleiding opzoeken. Dat geeft ons weer even lucht, even de ruimte. Alleen is dat van korte duur.

Noodgedwongen gaan we met onszelf de diepte in. En in die diepte gaan we ons dingen afvragen. Dan komen de levensvragen 🤯. Wie ben ik werkelijk? Wie wil ik werkelijk ZIJN? Wat wil ik werkelijk met mijn leven doen? Wat vind ik werkelijk belangrijk in het leven?

Je voelt je moe, ontzettend moe van een heel leven lang ‘moeten’. Je voelt dat je niet meer kan en vooral dat je niet meer zo verder wilt leven. Je geeft je over aan de moeheid. Je wilt keuzes maken en vooral andere keuzes. En zo komt er weer wat licht aan de horizon. Je tilt je hoofd op en zie daar… de schat. De schat van het naar binnengaan 🙏🙏. Wat is jouw schat?

Men gaat zich beseffen dat we niet meer een oppervlakkig en vluchtig leven willen. We willen werkelijk verbinding met onszelf en die ander. Eigenlijk willen we een zielsverbinding. Bewust. Bewuster. Een zielsverbinding met onszelf en van daaruit met die ander. Dan durven we werkelijk onszelf te ontmoeten en die ander.

Dit proces is gaande en zal steeds dieper gaan … om uiteindelijk bewuster en in zielsverbinding te gaan leven met jezelf, die ander en je omgeving.

Ik geloof
Dat ik geen groter geschenk kan ontvangen
Dan door de ander
Te worden gezien
Te worden gehoord
Te worden begrepen en aangeraakt.

Het grootste geschenk
Dat ik kan geven is
De ander te zien,
Te horen, te begrijpen, aan te raken.
Wanneer dat gebeurt
Voel ik
Dat er contact is gelegd.
(van Virginia Satir)

Vrijdagmiddag 27 maart 13.30 uur LIVE meditatie
Zeg het voort 💚💚💚

29.06.2020
MEDITATIE "terugkeren naar je essentie"
van 14 juli t/m 11 augustus 2020, iedere dinsdagavond
Lees verder...

GOUDEN kans!
De meditatie CD ‘(meer) ZIJN – in het hier en nu’ ontvang je nu met 50% korting. Dus geen €10,- maar nu €5,-.
Voor bestelling klik hier.

CD  (meer) Zijn - in het hier en nu
(klik op plaatje voor meer info)

07.04.2020
Vanaf nu kun je ook met BOIZCA skypen voor een intake en of individuele sessies.

23.03.2020
KROON-virus (2)

De mens wil niet naar binnen gaan. De buitenwereld laat dit zien. We hebben letterlijk moeite om aan de oproep van ‘blijf binnen’ gehoor te geven.
Letterlijk binnen blijven raakt ons impliciet het proces van naar binnen gaan aan. Naar binnen gaan in onszelf, onze geparkeerde stukken ontmoeten en onder ogen durven zien. Lees verder ...

19.03.2020
KROON-virus (Corona)

In deze hectische tijd van het KROON-virus is juist BOIZCA geopend. Lees verder...


 

webdesign: webburo