Lezing   'IK en mijn ZIEL'

Het is steeds duidelijker dat we meer in verbinding willen leven. Meer in verbinding met de mensen om ons heen en vooral met onszelf. Mensen voelen dit als een steeds dieper wordend verlangen. Dit diepe verlangen komt eigenlijk uit onze ziel. Het is ons zielsverlangen.
Als je één keer de ervaring van de verbinding met je ziel hebt gehad dan wil je die alleen maar vaker hebben. Er komt een diepe, innerlijke rust in je en over je heen, alle ladingen van emoties zijn weg en je voelt je verbonden met iets veel groters wat je wellicht op dat moment niet kan verklaren. Na die unieke ervaring wil je eigenlijk altijd dat gevoel dan hebben c.q. behouden. Het is een must-have-feeling. En dan begint bij jou (hopelijk) het zoekproces hoe dat kwam dat jij je zo voelde. Daardoor word je bewuster. Zo’n unieke ervaring is een wake-up call.

De ziel, en laat staan de verbinding met onze ziel, heeft in onze cultuur geen prioriteit meer gekregen. Dat komt mede door de manier waarop we in deze tijd worden gedicteerd. Hoe komt het dat de wetenschap geen onderzoeken meer toestaat naar de ziel terwijl de taal er bol van staat? Dat we zo geleefd worden door de klok. ‘Alles’ moet sneller en efficiënter en er wordt geen voorkeur meer aan kwaliteit gegeven. En wat dacht je van het psychologische effect van het zaaien van angst? Angst heeft als neveneffect dat je bij jezelf weg bent en dat jij niet meer vertrouwt op je eigen, innerlijke kracht. Hierdoor zien we dat veel mensen hun richting kwijt zijn dan wel zoekende zijn. Ze zijn hun innerlijke kompas kwijt en vertrouwen niet meer op hun eigen weten. Mensen zijn zo zoekende naar zinvol werk of willen zingevend bezig zijn. Het is niet voor niets dat er zoveel Nederlanders te kampen hebben met burn-out verschijnselen of andersoortige klachten.
De ziel geeft richting aan ons leven. Uiteindelijk is het ons zielsverlangen wat een zingevende richting geeft aan ons leven.  

Loop jij met je ziel onder de arm? Luister jij naar jouw (ziels)verlangen? Volg jij jouw eerste impuls op of je intuïtie? Vanuit de ziel komt een stuwende kracht voort wat jouw handelen bepaalt en wat in relatie staat tot je persoonlijke ontwikkeling. Wil jij hier meer over weten en jezelf beter leren kennen, kom dan naar de lezing 'IK en mijn ZIEL'. 
Wil jij ervaringen opdoen in relatie tot je Ziel en helderheid krijgen op thema's vanuit Zielsperspectief, kom dan naar de workshop 'IK en mijn ZIEL'. Zie hiervoor http://www.boizca.nl/workshop-ik-en-mijn-ziel.html.

Dit is een interactieve lezing die start in Leeuwarden en die vervolgens op tal van andere plaatsen in Nederland gegeven zal worden. Weet jij nog een mooie locatie of wil jij in je eigen woonplaats deze lezing volgen, laat het mij weten. Voor meerdere data en locaties zie hieronder en houdt de agenda in de gaten. De entreeprijs kan per locatie verschillend zijn. Dit heeft te maken met huur locatie et cetera.

Waar:          Holistisch Centrum De Bron te Kraggenburg (Fl)
Wanneer:     8 september 2019
Tijd:              14.00 - 16.30 uur
Door:           BOIZCA, Sylvia Hemminga
Entree:         €15,- per persoon
Adres:          Zwartemeerweg 23, 8371 PA te Kraggenburg (Fl)

Waar:           Wijkcentrum Bilgaard te Leeuwarden
Wanneer:     10 april 2019
Tijd:              19.30 - 22.00 uur
Door:           BOIZCA, Sylvia Hemminga
Entree:         €10,- per persoon
Adres:     De Hooidollen 17, 8918 HV Leeuwarden (rolstoel toegankelijk)

Waar:           Den Durpsherd te Berlicum (NB)
Wanneer:     28 april 2019
Tijd:             13.30 - 16.00 uur
Door:           BOIZCA, Sylvia Hemminga
Entree:         €10,- per persoon
Adres:          Kerkwijk 61, 5258 KB Berlicum (rolstoel toegankelijk)

Andere datums en locaties volgen

CD  (meer) Zijn - in het hier en nu

Lees meer...

De belangrijkste ontmoetingen worden door onze zielen geregeld, nog voor onze lichamen elkaar zien

webdesign: webburo