Referentie Ellen

Het is al even geleden dat Sylvia mij geholpen heeft met een persoonlijk thema. maar tot op de dag van vandaag hoor ik twee van haar zinnen nog regelmatig door mijn hoofd gaan. De eerste ging er over dat het wel leuk was voor haar dat ik steeds bij haar langs wilde komen en ze dus aan mij kon blijven verdienen. Hiermee liet ze me met humor en zeer helder voelen dat ik zelf mijn verantwoording moest nemen. Een zeer belangrijk besef in mijn leven. En de  andere, ook zeer belangrijke zin was: "Het is wat het is". Deze zin gebruik ik echt bijna elke dag en geeft mij rust. Ik denk met veel warmte terug aan haar steun, wijsheid en hulp. Ook de opstellingen die ik bij haar heb gevolgd, hebben een diepe indruk op me gemaakt. Ik probeer een voorbeeld te nemen aan het belang dat zij hecht te zoeken naar de kern en de moeite die zij er voor doet het te vinden. Ik ben al een poos niet meer bij haar geweest, maar ze is nooit helemaal uit mijn leven.

Liefs Ellen Eliascoaching

29.06.2020
MEDITATIE "terugkeren naar je essentie"
van 14 juli t/m 11 augustus 2020, iedere dinsdagavond
Lees verder...

GOUDEN kans!
De meditatie CD ‘(meer) ZIJN – in het hier en nu’ ontvang je nu met 50% korting. Dus geen €10,- maar nu €5,-.
Voor bestelling klik hier.

CD  (meer) Zijn - in het hier en nu
(klik op plaatje voor meer info)

07.04.2020
Vanaf nu kun je ook met BOIZCA skypen voor een intake en of individuele sessies.

23.03.2020
KROON-virus (2)

De mens wil niet naar binnen gaan. De buitenwereld laat dit zien. We hebben letterlijk moeite om aan de oproep van ‘blijf binnen’ gehoor te geven.
Letterlijk binnen blijven raakt ons impliciet het proces van naar binnen gaan aan. Naar binnen gaan in onszelf, onze geparkeerde stukken ontmoeten en onder ogen durven zien. Lees verder ...

19.03.2020
KROON-virus (Corona)

In deze hectische tijd van het KROON-virus is juist BOIZCA geopend. Lees verder...


 

webdesign: webburo