Referentie Esther

Ik heb een familieopstelling gedaan bij Sylvia. Ik was erg onder de indruk van de methode en wat er allemaal gebeurt. Erg indrukwekkend. Voor mij is het altijd erg belangrijk hoe de facilitair is. Ik heb Sylvia ervaren als een hele warme persoonlijkheid die mij toch confronteerde met wat nodig was maar wel op de juiste en vriendelijke manier. Ook de sfeer in de groep was erg veilig.

Na de opstelling was er bij mij echt wat verandert. Ik hoorde van andere mensen dat mijn uitstraling mooi was maar ik merkte ook dat ik richting mijn familie een stuk liever werd en dat ik in diverse situaties nu meer overtuiging heb. Een mooie zinvolle ervaring die voor herhaling vatbaar is.

Groet Esther
 

29.06.2020
MEDITATIE "terugkeren naar je essentie"
van 14 juli t/m 11 augustus 2020, iedere dinsdagavond
Lees verder...

GOUDEN kans!
De meditatie CD ‘(meer) ZIJN – in het hier en nu’ ontvang je nu met 50% korting. Dus geen €10,- maar nu €5,-.
Voor bestelling klik hier.

CD  (meer) Zijn - in het hier en nu
(klik op plaatje voor meer info)

07.04.2020
Vanaf nu kun je ook met BOIZCA skypen voor een intake en of individuele sessies.

23.03.2020
KROON-virus (2)

De mens wil niet naar binnen gaan. De buitenwereld laat dit zien. We hebben letterlijk moeite om aan de oproep van ‘blijf binnen’ gehoor te geven.
Letterlijk binnen blijven raakt ons impliciet het proces van naar binnen gaan aan. Naar binnen gaan in onszelf, onze geparkeerde stukken ontmoeten en onder ogen durven zien. Lees verder ...

19.03.2020
KROON-virus (Corona)

In deze hectische tijd van het KROON-virus is juist BOIZCA geopend. Lees verder...


 

webdesign: webburo