Referentie H

Levenscyclus

De onderste cirkel staat voor de donkere kleuren van de aarde. De inhoud draait rond, opgesloten in de rode omlijning. Symbool voor het ronddraaien in de vicieuze cirkel van je eigen gedachtenwereld. Echter de rode omlijning heeft een keerpunt aan de bovenkant van de cirkel. Het beginpunt van opening in het water, de stroom van het leven. Een opening uit de donkerheid van de vicieuze cirkel. De rode lijn vormt, gaand door dit punt, een bekken als open handen naar de hemel. Uit de donkerheid naar de vrijheid. De stroom van het leven maakt ruimte voor het vuur in jezelf, dit symboliseert de vlammen. De gele vonkjes 'schieten' weg uit het vuur, waardoor ook anderen geraakt worden en hun vuur kunnen 'ontsteken'. Zoals één vonk een vuur kan aansteken.

Het achterliggende lichtblauw is het eindeloze universum, de vrijheid, waarin alles zweeft.

Dit schilderij symboliseert het proces waarin je me helpt steeds bewuster te worden en langzaam steeds verder te ontwaken uit de donkere cirkel, om te gaan naar een keerpunt, en steeds meer de levensstroom toe te laten. En dan ook weer terug te komen in de donkerte en het proces 'opnieuw' te beginnen, als een spiraal waarin je telkens weer van donker naar licht draait, maar nooit 'terug bij af' bent, omdat je elke keer iets bewuster wordt.

Dankjewel! H 12 juni 2013

 

29.06.2020
MEDITATIE "terugkeren naar je essentie"
van 14 juli t/m 11 augustus 2020, iedere dinsdagavond
Lees verder...

GOUDEN kans!
De meditatie CD ‘(meer) ZIJN – in het hier en nu’ ontvang je nu met 50% korting. Dus geen €10,- maar nu €5,-.
Voor bestelling klik hier.

CD  (meer) Zijn - in het hier en nu
(klik op plaatje voor meer info)

07.04.2020
Vanaf nu kun je ook met BOIZCA skypen voor een intake en of individuele sessies.

23.03.2020
KROON-virus (2)

De mens wil niet naar binnen gaan. De buitenwereld laat dit zien. We hebben letterlijk moeite om aan de oproep van ‘blijf binnen’ gehoor te geven.
Letterlijk binnen blijven raakt ons impliciet het proces van naar binnen gaan aan. Naar binnen gaan in onszelf, onze geparkeerde stukken ontmoeten en onder ogen durven zien. Lees verder ...

19.03.2020
KROON-virus (Corona)

In deze hectische tijd van het KROON-virus is juist BOIZCA geopend. Lees verder...


 

webdesign: webburo