Referentie Marjanne

Wat een mijlpaal (10 jaar bestaan BOIZCA), prachtig en wat heb ik een enorm inzicht gekregen in de familieopstelling die over mijn moeder, grootmoeder, overgrootmoeder en oermoeder ging. Nog steeds is er verbinding met dit proces.

Passiebloem
Graag wil ik je de passiebloem schenken en via deze bloem iets vertellen.
Passie dat is duidelijk als je jou ontmoet; passie voor mensen, passie voor processen, passie voor het moment. Passiebloem is de bloem met de vele lagen. Kijk maar eens naar de foto dan kun je de diepte induiken en dat is wat je doet en wil voor jezelf en samen met mensen.
Passiebloem gaat ook over lijden, de lijdensweg die naar passie leidt. Je diepe innerlijke verlangen wat aan de oppervlakte mag komen. Passiebloem als kruidenmiddel helpt om tot rust te komen en om d eslaap te kunnen vatten omdat tijdens de slaap  de inzichten komen die dan bij het wakker worden gerealiseerd kunnen worden. Na de intense familieopstellingen is slapen het liefste wat ik doe, soms een handje geholpen door de passiebloem. Een meditatie met de passiebloem dat schenk ik jou!
Marjanne Huising

29.06.2020
MEDITATIE "terugkeren naar je essentie"
van 14 juli t/m 11 augustus 2020, iedere dinsdagavond
Lees verder...

GOUDEN kans!
De meditatie CD ‘(meer) ZIJN – in het hier en nu’ ontvang je nu met 50% korting. Dus geen €10,- maar nu €5,-.
Voor bestelling klik hier.

CD  (meer) Zijn - in het hier en nu
(klik op plaatje voor meer info)

07.04.2020
Vanaf nu kun je ook met BOIZCA skypen voor een intake en of individuele sessies.

23.03.2020
KROON-virus (2)

De mens wil niet naar binnen gaan. De buitenwereld laat dit zien. We hebben letterlijk moeite om aan de oproep van ‘blijf binnen’ gehoor te geven.
Letterlijk binnen blijven raakt ons impliciet het proces van naar binnen gaan aan. Naar binnen gaan in onszelf, onze geparkeerde stukken ontmoeten en onder ogen durven zien. Lees verder ...

19.03.2020
KROON-virus (Corona)

In deze hectische tijd van het KROON-virus is juist BOIZCA geopend. Lees verder...


 

webdesign: webburo