Retraite
een plek van 'ont-moeten'

In retraite gaan betekent letterlijk jezelf terugtrekken. Vroeger deden we dat vaak in kloosters. Tegenwoordig op mooie, stille natuurplekken. BOÏZCA is zo’n plek. Midden in de weilanden kunnen wandelen, het labyrint lopen en je rust pakken. Laven!! Hoe zalig is dat?

Een plek waar je één dag of voor langere tijd kan verblijven om je op te laden, te bezinnen voor de next step, inspiratie op te doen, creatief bezig zijn en of om een bepaald thema (intensiever) uit te werken.

Het retraiteverblijf kan  je combineren met persoonlijke ontwikkeling. Het verblijf kan helemaal op maat naar jouw behoefte ingevuld worden. Misschien wel een hele, bijzondere aanvulling voor je. Hierbij kan je denken aan persoonlijke/systemische begeleiding, meditatie, chakra massage, opstellingswerk, lichaamswerk, Zielswerk, totaal niets doen et cetera. Ofwel dat wat er nodig is voor jou op dat moment. De persoonlijke begeleiding zal van te voren met je afgestemd worden en van daaruit komt er een prijsafspraak.

Op verschillende momenten in het jaar worden er retraitedagen met een specifiek thema georganiseerd. Zie hiervoor de agenda.

Tarieven
Voor de retraiteplek betaald u €110,- p.p. = 1 dag incl. 1 nacht slapen.
Incheck tijd is vanaf 15.00 uur, uitcheck tijd is de volgende dag om 16.00 uur. Andere tijden in overleg bespreekbaar.
Er wordt 1 x ontbijt, lunch en warm eten geserveerd. Daarnaast kunt u gebruik maken van de faciliteiten van de bio B&B boïzca, zie bio B&B boïzca.

Bij een boeking van 7 achtereen gesloten nachten betaald u €720,- per persoon onder dezelfde condities.

Wil je met een kleine, eigen groep de totale ruimte afhuren dan is dat ook mogelijk. 
Naast de retraiteplek heb ik ook een 2 persoons slaapkamer die ik als bio B&B boïzca verhuur. De ruimtes kunnen flexibel ingezet worden. Echter als er iemand in retraite is dan kan die volledig er op rekenen dat er niemand in de bio B&B boïzca zit.

 

29.06.2020
MEDITATIE "terugkeren naar je essentie"
van 14 juli t/m 11 augustus 2020, iedere dinsdagavond
Lees verder...

GOUDEN kans!
De meditatie CD ‘(meer) ZIJN – in het hier en nu’ ontvang je nu met 50% korting. Dus geen €10,- maar nu €5,-.
Voor bestelling klik hier.

CD  (meer) Zijn - in het hier en nu
(klik op plaatje voor meer info)

07.04.2020
Vanaf nu kun je ook met BOIZCA skypen voor een intake en of individuele sessies.

23.03.2020
KROON-virus (2)

De mens wil niet naar binnen gaan. De buitenwereld laat dit zien. We hebben letterlijk moeite om aan de oproep van ‘blijf binnen’ gehoor te geven.
Letterlijk binnen blijven raakt ons impliciet het proces van naar binnen gaan aan. Naar binnen gaan in onszelf, onze geparkeerde stukken ontmoeten en onder ogen durven zien. Lees verder ...

19.03.2020
KROON-virus (Corona)

In deze hectische tijd van het KROON-virus is juist BOIZCA geopend. Lees verder...


 

webdesign: webburo