Workshop 'Ik en mijn Ziel'

In deze workshop wordt specifiek met het thema 'Ik en mijn Ziel' gewerkt.

De individuele ziel, die iedere persoon heeft, beweegt zich in en is onderdeel van een grotere stroom. Door de geschiedenis heen, hebben we het contact verloren met onze individuele ziel en die stroom. Nu mogen we weer meer bewustzijn gaan krijgen op onze ziel. En niet alleen dat bewustzijn vergroten maar het juist gaan ervaren, voelen, zien en er meer mee gaan werken. Deze workshop staat helemaal in het teken van jouw persoonlijke ontwikkeling in samenwerking met je ziel. Want jouw ziel en jouw persoonlijke ontwikkeling zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden!

Hoe is jouw verbinding met jouw ziel? Zitten er nog angsten en of beperkende overtuigingen op die verbindingslijn? Of zijn er door (vroege) gebeurtenissen afgesplitste zielendelen die weer terug willen en kunnen komen? Wat behoeft nu aandacht of welke beweging is nu nodig? Wil je meer inzicht in je missie c.q. levensopdracht wat zo verbonden is met je kindslot en waar jij jouw gaves en kwaliteiten zo aan te danken hebt?  Of wil jij ... ... ...

De ziel wilt zich ontwikkelen door ervaringen op te doen. Welke stap is er voor jouw zielsontwikkeling en jij als persoon nu nodig?

De invulling van deze dag laten we ontstaan om juist ook mee te surfen op die grotere beweging en wat voor jou nodig is. Daar kunnen we op vertrouwen en ik vertrouw daarop. 

Voor wie 
Voor iedereen die nieuwsgierig is naar dit onderwerp en er meer van af wilt weten. En specifiek voor diegene die voor zichzelf dit onderwerp wilt onderzoeken; laat je verrassen wat jouw ziel wilt gaan ontvouwen.

Investering
De investering bedraagt €65,- per persoon voor de gehele dag inclusief 21% BTW. Voor bedrijven en of ZZP'ers is het bedrag exclusief BTW. 
Voor koffie/thee en een biologische lunch wordt natuurlijk gezorgd.
Graag het verschuldigde bedrag overmaken op rekeningnummer NL 12 INGB 000 5126448 t.n.v. BOIZCA te Exmorra onder vermelding van eigen naam + naam en datum workshop.

Aanmelden + voorwaarden 
Je kunt je telefonisch of per e-mail aanmelden. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging. Na betaling is je deelname definitief, vol = vol.
Bij onvoldoende deelnemers gaat de workshop niet door, je wordt hiervan op de hoogte gebracht.

Locatie 
De workshop wordt gegeven in 't Honk te Exmorra. Na aanmelding krijg je de exacte gegevens. Er wordt van 10.00 tot ongeveer 17.30 uur gewerkt.

Data zie agenda

De begeleiding 
De begeleiding ligt in handen van Sylvia Hemminga. Haar missie is zielsbewustzijn creëren. 

 

CD  (meer) Zijn - in het hier en nu

Lees meer...

De belangrijkste ontmoetingen worden door onze zielen geregeld, nog voor onze lichamen elkaar zien

webdesign: webburo