Workshop 'Ik en mijn Ziel'

In deze workshop wordt specifiek met het thema 'Ik en mijn Ziel' gewerkt.

De individuele ziel, die iedere persoon heeft, beweegt zich in en is onderdeel van een grotere stroom. Door de geschiedenis heen, hebben we onbewust het contact verloren met onze individuele ziel en die stroom. Nu mogen we weer meer bewustzijn gaan krijgen op onze ziel en haar verbinding. En niet alleen dat bewustzijn vergroten maar het juist gaan ervaren, er mee gaan samenwerken en je handelen erop afstemmen. 

Deze workshop staat helemaal in het teken van jouw persoonlijke ontwikkeling in samenwerking met je ziel. Want jouw ziel en jouw persoonlijke ontwikkeling zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden!
Hoe is jouw verbinding met jouw ziel? Zitten er nog angsten en of beperkende overtuigingen op die verbindingslijn? Of heb je
in deze incarnatie een intern besluit meegenomen die jou blokkeert? Er kan ook sprake zijn van afgesplitste zielendelen door gebeurtenissen die weer terug willen en kunnen komen. Of wil je meer in lijn leven met je missie, maar je weet niet hoe of wat? 

De ziel wilt zich ontwikkelen door ervaringen op te doen, lessen te leren en eventueel karma op te lossen. Welke stap is er voor jou en jouw zielsontwikkeling nu nodig?

Voor wie 
Voor iedereen die zijn/haar leven meer wilt gaan invullen met passie en vanuit vrijheid. En minder vanuit angsten en of opgelgde kaders.

Investering
De investering is afhankelijk waar de workshop wordt gegeven. Dit heeft onder andere te maken met de huurkosten en organisatie van de locatie.

Exmorra (Frl)  €75,- per persoon voor de gehele dag inclusief 21% BTW. Voor bedrijven en of ZZP'ers is het bedrag exclusief BTW. Voor koffie/thee en biologische lunch wordt gezorgd.
Haarlem (NH) €105,- per persoon voor de gehele dag inclusief 21% BTW. Voor bedrijven en of ZZP'ers is het bedrag exclusief BTW. Voor koffie/thee met wat lekkers (biologisch) 
wordt gezorgd. Zelf lunch meenemen. Er is ook een gelegenheid naast Centrum aan het Spaarne waar je kan lunchen. 
 

Aanmelden + voorwaarden 
Je kunt je via http://www.boizca.nl/contact.html, telefonisch of per e-mail aanmelden. Vermeld bij  aanmelding de locatie! Na je aanmelding ontvang je een bevestiging. Na betaling is je deelname definitief, vol = vol. Graag het verschuldigde bedrag overmaken op rekeningnummer NL 38 KNAB 0402 044 045 t.n.v. BOIZCA te Exmorra onder vermelding van eigen naam + naam en datum workshop . LET OP! Rekeningnummer is gewijzigd. .
Bij onvoldoende deelnemers gaat de workshop niet door, je wordt hiervan op de hoogte gebracht.

Locatie + tijd
De workshop wordt gegeven in 't Honk te Exmorra of op locatie van de lezing "IK en mijn ZIEL" (zie agenda). Na aanmelding krijg je de exacte gegevens. Er wordt van 10.00 tot ongeveer 17.30 uur gewerkt.

Data zie agenda

De begeleiding 
De begeleiding ligt in handen van Sylvia Hemminga. Haar missie is zielsbewustzijn creëren. 

 

 

 

29.06.2020
MEDITATIE "terugkeren naar je essentie"
van 14 juli t/m 11 augustus 2020, iedere dinsdagavond
Lees verder...

GOUDEN kans!
De meditatie CD ‘(meer) ZIJN – in het hier en nu’ ontvang je nu met 50% korting. Dus geen €10,- maar nu €5,-.
Voor bestelling klik hier.

CD  (meer) Zijn - in het hier en nu
(klik op plaatje voor meer info)

07.04.2020
Vanaf nu kun je ook met BOIZCA skypen voor een intake en of individuele sessies.

23.03.2020
KROON-virus (2)

De mens wil niet naar binnen gaan. De buitenwereld laat dit zien. We hebben letterlijk moeite om aan de oproep van ‘blijf binnen’ gehoor te geven.
Letterlijk binnen blijven raakt ons impliciet het proces van naar binnen gaan aan. Naar binnen gaan in onszelf, onze geparkeerde stukken ontmoeten en onder ogen durven zien. Lees verder ...

19.03.2020
KROON-virus (Corona)

In deze hectische tijd van het KROON-virus is juist BOIZCA geopend. Lees verder...


 

webdesign: webburo