Workshop 'je ZIELSCONTRACT leggen'

Zoekende, onrust, een andere baan willen, twijfels over je studiekeuze, lichamelijke klachten, ontevredenheid... Herkenbaar? Ga het eens anders benaderen. Ga uit je hoofd en ga het vanuit je zielslaag bekijken.
Wat is jouw missie, welke heilige afspraken heb jij gemaakt voor dit leven? Wanneer je dit weet, kun je daar je activiteiten en keuzes op afstemmen. Je voorkomt onnodige acties en de doelen die jij nastreeft zijn jouw heilige doelen en niet die van een ander (baas, ouder). Zo zet je de beste versie van jezelf neer; je benut je volledige potentieel.

Je ZIELSCONTRACT leg je neer aan de hand van archetypen. Archetypen zijn universele beelden die onbewust in ons zitten. Iedereen heeft een uniek team van archetypen met patronen in zich. Jouw unieke team van archetypen is een blauwdruk wat je bij je geboorte meekrijgt. Welk team dit is, kom je achter door je ZIELSCONTRACT te leggen. Dit wordt ook wel je Geboortewiel  genoemd. In je ZIELSCONTRACT zit een blauwdruk van jouw primaire archetypen met hun patronen. 

Door je ZIELSCONTRACT te leggen, krijg je onder andere inzicht in je hoogste potentieel, gaves, persoonlijke ontwikkelingspunten, valkuilen en blokkades. En dit op verschillende thema’s zoals werk, gezondheid, relaties, geld, thuissituatie et cetera. Jij hebt een uniek team van archetypen met patronen om jouw hoogste potentieel, jouw missie of levensopdracht waar te kunnen maken. Ga jij dat gebruiken?

Jouw leven wordt ook nog beïnvloed door secundaire archetypen. Het ontdekken van de identiteit van deze secundaire archetypen en de manier waarop deze functioneren worden bekend door het tweede en derde wiel te leggen. Ook wel het Alchemistische Wiel en Kosmische Wiel genoemd. 
Het Alchemistische Wiel wordt gelegd aan de hand van een essentiële vraag. En het Kosmische Wiel zijn die archetypen die je blind trekt. Deze archetypen worden je gegeven vanuit een groter kosmisch perspectief.

Het ZIELSCONTRACT (Geboortewiel) leggen we in workshop I en in workshop II wordt het Alchemistische en Kosmische Wiel gelegd.     

Workshop I ‘je ZIELSCONTRACT leggen’

Wanneer:     op afspraak
Duur:            4 uur
Locatie:        erf BOIZCA te Exmorra
Kosten:        €195,- (incl. 21% BTW)

Hiervoor krijg je een individuele sessie, begeleiding en uitleg tijdens de workshop, naslagwerk en advies. 
Deze workshop is ook zeer geschikt voor teams. Daarvoor gelden andere tarieven.

Workshop II ‘Essentiële vraag’
Workshop II is een vervolg op workshop I.

Wanneer:     op afspraak
Duur:            2 uur
Locatie:        erf BOIZCA te Exmorra
Kosten:        €125,- (incl. 21% BTW)

Hiervoor krijg je begeleiding en uitleg tijdens de workshop, naslagwerk en advies.

Voor meer informatie en aanmelden neem contact op.

29.06.2020
MEDITATIE "terugkeren naar je essentie"
van 14 juli t/m 11 augustus 2020, iedere dinsdagavond
Lees verder...

GOUDEN kans!
De meditatie CD ‘(meer) ZIJN – in het hier en nu’ ontvang je nu met 50% korting. Dus geen €10,- maar nu €5,-.
Voor bestelling klik hier.

CD  (meer) Zijn - in het hier en nu
(klik op plaatje voor meer info)

07.04.2020
Vanaf nu kun je ook met BOIZCA skypen voor een intake en of individuele sessies.

23.03.2020
KROON-virus (2)

De mens wil niet naar binnen gaan. De buitenwereld laat dit zien. We hebben letterlijk moeite om aan de oproep van ‘blijf binnen’ gehoor te geven.
Letterlijk binnen blijven raakt ons impliciet het proces van naar binnen gaan aan. Naar binnen gaan in onszelf, onze geparkeerde stukken ontmoeten en onder ogen durven zien. Lees verder ...

19.03.2020
KROON-virus (Corona)

In deze hectische tijd van het KROON-virus is juist BOIZCA geopend. Lees verder...


 

webdesign: webburo