Baarmoedersessie

Welk diep innerlijk besluit heb jij genomen?

Het wordt steeds duidelijker dat de prenatale tijd, de tijd dat je in de buik van je moeder zit, van grote invloed op ons en ons gedrag is. Vanuit je moedersbeleving kan het zwangerschaps- en bevallingsverhaal positief verteld worden… “geen bijzonderheden en je kwam op tijd”. Echter jij als kind in wording kan dat totaal anders hebben ervaren.

In die prenatale tijd maak je onbewust besluiten op hoe jij je moeder in relatie tot jou hebt ontmoet. Zo kan je het belsuit hebben genomen ‘als ik jou heel dan kan jij aan mij liefde geven’ met als gevolg dat je de hele wereld wilt helen. Of doordat jij, mama het niet laat stromen naar mij toe, laat ik het stromen naar jou toe. En dit met als gevolg dat jij het altijd laat stromen naar de ander toe. Burn out kan een oorzaak hiervan zijn.
Welk diep innerlijk besluit heb jij genomen?

Diepe onverklaarbare gevoelens

Zo kunnen medische handelingen ook een enorm effect op jou als persoon hebben. Kinderen die ingeleidt zijn, hebben moeite om op tijd te komen. Het was namelijk nog niet hun tijd om geboren te worden. Zo iemand komt op het moment wanneer zij klaar zijn dus vaak niet op het afgesproken tijdstip.

Het is inmiddels ook bekend dat de alleengeboren tweelingen een enorme leegte kunnen ervaren en maar op zoek zijn naar hun tweelinghelft. De verloren tweelinghelft in de moederschoot.

In het dagelijks leven word jij onbewust getriggerd op situaties uit de periode van de zwangerschap en bevalling. Hier kunnen nog diepe, onverklaarbare gevoelens zitten die je leven beïnvloeden. En die ook niet bij de moeder bekend hoeven te zijn.
Tijdens een baarmoedersessie en of een prenatale opstelling, kan je hier achter komen.

Wil je meer informatie en of een vrijblijvende intake, neem dan contact met me op.