Retraite

Welkom bij de Retraite: een plek van ‘ont-moeten’

Ont-moeten

In retraite gaan betekent letterlijk jezelf terugtrekken. Vroeger deden we dat vaak in kloosters. Tegenwoordig op mooie, stille natuurplekken. BOÏZCA is zo’n plek. Midden in de weilanden kunnen wandelen, het labyrint lopen en je rust pakken. Laven!! Hoe zalig is dat?

Een plek waar je één dag of voor langere tijd kan verblijven om je op te laden, te bezinnen voor de next step, inspiratie op te doen, creatief bezig zijn en of om een bepaald thema (intensiever) uit te werken.

Retraiteverblijf combineren met persoonlijke ontwikkeling 🙂

Het retraiteverblijf kan je combineren met persoonlijke ontwikkeling.

Het verblijf kan helemaal op maat naar jouw behoefte ingevuld worden. Misschien wel een hele, bijzondere aanvulling voor je. Hierbij kan je denken aan persoonlijke/systemische begeleiding, meditatie, chakra massage, opstellingswerk, lichaamswerk, Zielswerk, totaal niets doen et cetera. Ofwel dat wat er nodig is voor jou op dat moment. De persoonlijke begeleiding zal van te voren met je afgestemd worden en van daaruit komt er een prijsafspraak.

Op verschillende momenten in het jaar worden er retraitedagen met een specifiek thema georganiseerd. Zie hiervoor de agenda.
Zie voor meer indrukken en informatie bij bio B&B boïzca.

Tarieven

Voor de retraiteplek betaald u €120,- p.p. = 1 dag incl. 1 nacht slapen en volpension.
Incheck tijd is vanaf 15.00 uur, uitcheck tijd is de volgende dag om 16.00 uur. Andere tijden zijn in overleg bespreekbaar.
Er wordt 1 x ontbijt, lunch en warm eten geserveerd uiteraard biologisch. Daarnaast kun je gebruik maken van de faciliteiten van de bio B&B boïzca, zie bio B&B boïzca.

Bij een boeking van 7 achtereen gesloten nachten betaal je €750,- per persoon (volpension) onder dezelfde condities.

Wil je met een kleine, eigen groep de totale ruimte afhuren dan is dat ook mogelijk.
Naast de retraiteplek heb ik ook een 2 persoons slaapkamer die ik als bio B&B boïzca verhuur. De ruimtes kunnen flexibel ingezet worden. Echter als er iemand in retraite is dan kan die volledig er op rekenen dat er niemand in de bio B&B boïzca zit.

Reserveren

Voor reserveren en informatie kan je mailen naar sylvia@boizca.nl. Bellen gaat sneller 06 – 24 13 13 05

Delen